R

Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek

R

Maatwerk zonder meer Prijs

R

Gratis levering door heel Nederland

R

Gemaakt van de beste Kwaliteit

R
Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek
R
Maatwerk zonder meer prijs
R
Gratis levering door heel Nederland
R
Gemaakt van de beste Kwaliteit

Aluminium daktrim

Stormanker set

Dichte zijwand

Gootset

Blokhut Oslo: Black + White tuinhuisje – WoodMaison

5.302,78

Met de prachtige Oslo blokhut met plat dak creëert u een heerlijke lifestyle plek in uw tuin. Naast deze gezellige plek in uw tuin kunt u ook de praktische opbergruimte gebruiken om al uw tuinspullen in op te bergen. De opbergruimte wordt ook vaak gebruikt als opslagplek voor de fietsen, scooters en motoren. Deze opbergruimte bevat geen drempel, zodat u makkelijk zware voorwerpen in de opbergruimte kan plaatsen.  De opbergruimte kan zowel aan de linkerkant als de rechterkant geplaatst worden. Dankzij de dichte achterwand maakt u eenvoudig een gezellige windvrije plek in de tuin.

Sterk in maatwerk

Wilt u een andere afmeting van uw blokhut? Een ander model? Of andere specifieke wensen? Dat is uiteraard geen probleem met onze maatwerk blokhutten. Onze specialisten helpen u graag bij het realiseren van uw droom blokhut op maat. Vraag gratis een offerte aan! Binnen 1 dag heeft u een reactie binnen.

 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit Nederlandse productiefabriek kunnen wij standaard blokhutten, tuinhuizen en overkappingen zeer goedkoop en snel leveren. Het team van Wood Maison beschikt over ruim 25 jaar ervaring in blokhutten en is met continue processen bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie.

Heeft u nog vragen over deze blokhut? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel 036 8418357  of mail naar info@woodmaison.nl. Wij helpen u graag!

Prijzen onder voorbehoud

Op voorraad: Binnen 7 tot 8 weken geleverd aan huis

Inclusief bevestigingsmaterialen en duidelijke montagehandleiding.

Standaard inbegrepen!: 

– Hard houten onderprofielen
– Dompel-impregnatie wanden
– Dompel-impregnatie Dak
– EPDM dakbedekking
– bevestigingsmaterialen 

Breedte x diepte x breedte overkapping x diepte overkapping
  • Options Price: 0,00
  • Product Price: 5.302,78
  • Total: 0,00
Categorieën: , Tag:

Blokhut Oslo: Black + White tuinhuisje – WoodMaison

N

100% betrouwbaar

N

Onafhankelijke beoordelingen

N

Tevreden klanten

{

Hans

Super klantvriendelijk en erg mooie producten. We krijgen veel complimenten over onze overkapping. We hebben bewust voor dit bedrijf gekozen omdat de productie van de overkapping in Nederland plaatsvindt. Aanrader dus!

{

Marianne

Heel tevreden over ons tuinhuis! We hebben het zelf geplaatst, wel even goed de stappen volgen, maar ging goed. Bedankt voor het advies en fijne communicatie. Onze ouders willen graag een overkapping, dus daar komen we zeker voor terug!

{

Kees

Wij hebben ons tuinhuis gemakkelijk en snel in me kaar gezet en zijn er super blij mee. We krijgen er veel complimenten over. De mensen zijn allemaal vriendelijk en vakkundig. We raden jullie zeker aan.