R

Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek

R

Maatwerk zonder meer Prijs

R

Gratis levering door heel Nederland

R

Gemaakt van de beste Kwaliteit

R
Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek
R
Maatwerk zonder meer prijs
R
Gratis levering door heel Nederland
R
Gemaakt van de beste Kwaliteit

Over ons

Welkom bij WoodMaison

De specialist in het bieden van blokhutten, tuinhuisjes en overkappingen met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Onze missie is om iedereen in de Benelux te laten genieten van het buitenleven. In Nederland, België en Luxemburg is het namelijk niet altijd lekker weer om buiten te zitten, maar wij bieden de oplossing! Door de prachtige blokhutten, tuinhuisjes en overkappingen bij WoodMaison kunt u elke dag in uw tuin genieten van het buitenleven.

Maak uw tuin compleet!

Maak uw tuin compleet! Door een blokhut die u niet alleen kunt gebruiken als opbergruimte of fietsenstalling, maar ook om met uw familie en vrienden heerlijk te kunnen genieten van een warm gezellig overdekt plekje in uw tuin!

Nederlandse fabriek

Wij laten al onze blokhutten, tuinhuizen en overkappingen op maat maken in een Nederlandse fabriek. Hierdoor kunnen wij de blokhutten aanbieden voor scherpe prijzen. Daarnaast kunnen wij door de Nederlandse fabriek een hoge service bieden, omdat al onze onderdelen opgeslagen staan in Nederland in plaats van Oost-Europa.

25 jaar ervaring!

Ons team bij WoodMaison beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de tuinbranche. Wij hebben ons gespecialiseerd in blokhutten, tuinhuizen en overkappingen op maat. Onze specialisten met jarenlange ervaring kunnen niet wachten om u te helpen bij het compleet maken van uw tuin! Neem gerust contact op!

Onze blokhutten worden in Nederland gemaakt!

WoodMaison maakt uitsluitend gebruik van dakbedekkingen met 10 jaar garantie

l

Alle bevestigingsmaterialen zijn standaard inbegrepen