R

Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek

R

Maatwerk zonder meer Prijs

R

Gratis levering door heel Nederland

R

Gemaakt van de beste Kwaliteit

R
Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek
R
Maatwerk zonder meer prijs
R
Gratis levering door heel Nederland
R
Gemaakt van de beste Kwaliteit

Wil je jouw tuinhuis stijlen? Wij geven gratis advies!

Je tuin is eindelijk af, je prachtige tuinhuis staat! Maar wat te doen met de binnenkant? Er zijn enorm veel manieren om je tuinhuis prachtig te stylen. Ben je inspiratie loos? En moet je echt uit de branding geholpen worden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je graag, doormiddel van deze 6 waardevolle tips.

Rustgevend leeshoekje

Een gespannen dag op werk, kan enorm veel stres met zich mee brengen. Het is daarom goed om thuis tot jezelf te komen. Een goede manier om tot rust te komen, is een rustgevende plek waar je heerlijk kunt lezen en ontspannen. Je tuinhuis is hier dé perfecte locatie voor. Voor dit ontspannen plekje heb je niet veel nodig. Met een loungebank, heerlijk zacht kleed en een bijzettafel ben je helemaal voorzien. Het gebruik maken van planten en warme kleuren kan het ultieme rustgevoel versterken. Kaarsjes aan, boek erbij en genieten maar…

foto leeshoekje

Eetkamer

Hoe leuk is het om van je tuinhuis een gezellige eethoek te maken? Het is enorm simpel. Je kunt de inrichting van je woonkamer meenemen in de inrichting van je tuinhuis. Je kunt spelen met dezelfde kleuren en printjes. Als de tafel en stoelen staan, kun je helemaal los gaan in de keuken. Wat een heerlijke zomer avondjes zul je dan tegemoet gaan met je vrienden. Zeker iets om over na te denken.

Een kinderparadijs

Je kent het wel, je hebt jonge kinderen en al hun speelgoed ligt door het hele huis. je hebt snel het idee dat je huis rommelig is en wilt hier wat aan doen. Tover je tuinhuis om tot een prachtig kinderparadijs. Ze kunnen er eindeloos in spelen, gamen en lezen. Je kunt het helemaal naar de style maken die jij mooi vindt. Je tuinhuis word nu effectief gebruikt en je hebt een opgeruimd huis, win-win!

Een fijne werkruimte

Door het coronavirus is thuiswerken enorm populaire geworden. Veel mensen werken vandaag de dag nog steeds veel thuis. Hoe fijn is het dan om je eigen werkplekje te hebben? Je tuinhuis is hier de ideale ruimte voor. Knus, klein en vooral rustgevend. Plaats een mooi bureau met een goed zittende stoel, zorg voor een goede internetverbinding en klaar ben je! Je kunt zelf kleine details toevoegen en het jouw eigen plekje maken.

Een doorlopende woonkamer

Van de ene woonkamer doorlopen naar de andere, wat een heerlijk gevoel. Je tuinhuis mag dan misschien wel in de tuin staan, maar dat betekend niet dat het niet kan functioneren als tweede woonkamer. Je maakt je doorlopende woonkamer af met bijvoorbeeld: een heerlijke bank met fijne kussens, een tv en een kleine koelkast. Het leuke aan deze tweede woonkamer, is dat je een hele andere stijl kunt proberen. Wij vinden het Ibiza thema heel leuk.

Een tuinhuis met thema

Je kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van je tuinhuis te stijlen in een thema. De meest voorkomende thema’s zijn: de moderne stijl, de landhuisstijl en de Scandinavische stijl. Je kunt enorm veel kanten op met deze stijlen en kunt zelfs er voor kiezen om deze stijlen samen te combineren. Je kunt hier een leuk projectje van maken.