R

Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek

R

Maatwerk zonder meer Prijs

R

Gratis levering door heel Nederland

R

Gemaakt van de beste Kwaliteit

R
Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek
R
Maatwerk zonder meer prijs
R
Gratis levering door heel Nederland
R
Gemaakt van de beste Kwaliteit

Ooit wel eens gedacht aan het kopen van een tuinhuis? Maar toch nooit gedaan? Zonde! Een tuinhuis kan een enorm leuke toevoeging zijn. Overweeg je het toch? In dit artikel geven we je 5 goede redenen om alsnog een tuinhuis aan te schaffen.

Je kunt er alle kanten mee op

Dat een tuinhuis een mooie decoratie is, staat vast. Máár, het is ook nog eens super handig. Je kunt er alle kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan: een opbergruimte, een mancave, een tweede woonkamer, een feestruimte of logeerkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Als je na verloop van tijd het ontwerp zat bent, zijn er genoeg manieren om het weer naar jouw smaak te maken. Ook kun je je eigen werkplek maken. Dat is in deze corona periode extra fijn. Thuiswerken word steeds populairder en is het dus super handig om je eigen werkplek te hebben.

 

Je eigen ontwerp samenstellen

De vorm, de kleur, het dak en de grond, je kunt alles zelf samenstellen. Geef aan wat je mooi vindt. Tuinhuizen zijn in alle vormen, modellen en maten. Om deze reden is elke tuin geschikt voor een tuinhuis. Je kunt van te voren aangeven hoe je het wilt hebben en waar jouw behoeftes liggen. De keuzes zijn dus enorm breed.

Tegenwoordig kunnen tuinhuisjes op maat gemaakt worden. Je kunt precies zeggen waar en hoe je het hebben wilt. Let wel op: in sommige gevallen heb je een vergunning nodig. Je kunt bij de gemeente controleren of dit in jouw geval ook zo is.

Eye catcher

Wat eerder al benoemd werd, is dat een tuinhuis ook een mooie decoratie is. Als je je tuin in loopt, is het zeker iets wat de aandacht trekt. Het maakt een tuin chique en kan een ruimtelijk gevoel geven. Een echte ‘eye catcher’ dus. Je kunt de buitenkant versieren met mooie lichtjes en verschillende kleuren. Naast het prachtige tuinhuisje, maakt het ook je tuin gezelliger. Er ontstaat een warme en fijne sfeer.

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt

Voor een tuinhuis hoef je geen enorm hoge bedragen neer te leggen. Je kunt het zo bond maken als je zelf wilt. Naar schatting, kun je je voor ongeveer 600 euro een mooi tuinhuis in je tuin hebben staan. Hoe groter je behoeftes, hoe duurder de prijs.

Het is wel verstandig om genoeg onderzoek te doen naar materialen en houtsoorten. Als je een balans kunt vinden tussen de prijs en materialen, zit je op de goede weg!

Zelfs in de tuin, tijdens de wintermaanden

In de kouden wintermaanden wordt er niet veel omgekeken naar de tuin. Dit verandert met een tuinhuis. Maak van je tuinhuis een heerlijke ontspannen plek, waar je kunt bijkomen van een drukke dag. Kachel aan, een fijne bank, warme chocolade melk erbij en genieten maar!

Een goede isolatie is in dit geval wel van belang. Let dus goed op bij het plaatsen van een houtkachel wat de mogelijkheden zijn. Is dit allemaal geregeld? Dan kun je heerlijk de wintermaanden doorkomen in je knusse tuinhuis.