R

Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek

R

Maatwerk zonder meer Prijs

R

Gratis levering door heel Nederland

R

Gemaakt van de beste Kwaliteit

R
Geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek
R
Maatwerk zonder meer prijs
R
Gratis levering door heel Nederland
R
Gemaakt van de beste Kwaliteit

10 tuinhuis ideeën speciaal voor jou! De zomer komt eraan, we kunnen dus weer heerlijk van de tuin gaan genieten! Veel mensen hebben tegenwoordig in hun tuin een tuinhuis staan, maar hebben geen idee wat ze er mee moeten. Het eindigt meestal als een saaie opbergplek, zonde! Je kunt een tuinhuis namelijk op enorm veel leuke en effectieve manieren gebruiken. Ben jij einde raad met je tuinhuis? En heb je geen idee wat je wilt? Dan helpen wij je graag. Speciaal voor jou hebben we 10 tuinhuis ideeën op een rij gezet.

Een tuinhuis als kantoor

In deze corona tijd, is het fijn om je eigen plekje te hebben. Zeker als het gaat om werken. Thuiswerken word steeds populairder en het is dus helemaal niet zo een slecht idee om je tuinhuis te veranderen in een kantoor. Je kunt werken in rust en hebt een overzichtelijke plek voor jou alleen. Zo werk je nog productiever.

Maak een mancave van jouw tuinhuis

Wat is er nou fijner dan een eigen plek speciaal voor de mannen? Het komt niet heel vaak voor, maar het is zeker een goed idee. De mannengrot word volledig ingericht naar de man, denk bijvoorbeeld aan: Een pooltafel, een PlayStation, een bank en een grote koelkast met bier. Je kunt je hele fantasie er op los laten gaan.

Gebruik jouw tuinhuis als een privé gym

Je hoofd helemaal leeg maken in je eigen privé-gym, wie wilt dat nou niet? Als je regelmatig naar de gym gaat, kun je overwegen om een privé-gym van je tuinhuis te maken. Je hebt 24/7 toegang tot sporten en hoeft niet te wachten om attributen te gebruiken. Je motiveert jezelf alleen maar meer om te sporten.

Tuinhuis als werkplaats

Ben jij nou een echte klusser? Waarom dan niet van je tuinhuis een perfecte werkplek maken? Hang je gereedschap georganiseerd op, zet een goede werkbank neer en beginnen maar! Nu is je tuinhuis een effectieve werkplaats, waar je heerlijk kunt rommelen.

Werkplaats voor tuinhuis

 

Een spa in jouw tuinhuis

Na een harde dag werken is het heerlijk om te ontspannen en jezelf te belonen met een relaxed dagje spa. Denk bijvoorbeeld aan een sauna, een jacuzzi of heerlijke maskertjes. Je kunt dit alleen doen of samen met je vriendinnen. Je kunt er dus een heel uitstapje van maken. Dat is toch heerlijk thuiskomen!

Maak jouw eigen atelier

Ben jij nou ondernemer? En heb jij nog geen goede opslag? Waarom dan niet gewoon een atelier in je tuinhuis? Een schilder moet bijvoorbeeld wel zijn verf en kwasten kwijt kunnen. Dat ligt nu gewoon binnen handbereik, super handig! Dus waar wacht je nog op?

 

Schuur

De meest voorkomende, maar zeker niet te missen. Een grote opslag voor alles wat je kwijt wilt. Het is handig als je bijvoorbeeld een scooter of fiets hebt en droog wilt neerzetten binnen. Óók is het fijn om al je prullen en onnodige spullen goed op te kunnen bergen. Het is geen origineel, maar zeker wel effectief idee.

Hangplek voor jongeren

Voor je kinderen is een tuinhuis de perfecte gelegenheid om te ‘chillen’ met hun vrienden. In de avond gezellig bij elkaar komen in een klein knus huisje. Je kan het zo gezellig maken als je zelf maar wilt. Óók kun je het zo geluidsdicht maken als je zelf maar wilt. Een groot voordeel hiervan, is dat je overlast vermeid.

Verander jouw tuinhuis om naar een logeerkamer

Geen plek voor logies? Niet getreurd, nu kan het! Verander je tuinhuis om naar een prachtige logeerkamer. De logees hebben hun eigen privé plekje en kunnen rustig tot zichzelf komen  Echt iets om over na te denken dus.

Maak van jouw tuinhuis een studio

Heb jij bijvoorbeeld je eigen nagelsalon? Dan kun je makkelijk van je tuinhuis een mooie studio maken. Je kunt het inrichten naar jouw smaak en wat jij praktisch vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos!